KK Crvena zvezda: Na utakmici sa Fenerbahčeom bilo tačno 183 ljudi na tribinama!

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je, kako se navodi, u cilju sprečavanja bilo kakvih daljih spekulacija i senzacionalizma, da je utakmici 18. kola Evrolige sa Fenerbahčeom prisustvovalo tačno 183 ljudi.

Zvezda se oglasila nakon što su društvene mreže „preplavile“ fotografije navijača sa utakmice i gotovo identičnim pitanjem – kako je to moguće usled rigoroznih mera zbog pandemije koronavirusa?

„U tu brojku ‘gledalaca’ spadaju članovi uprave KK Crvena zvezda: Skupštine, predsedništva, Upravnog odbora ,članovi komisija i članovi sponzorskog pula kluba. Crvena zvezda podseća da je kapacitet hale ‘Aleksandar Nikolić’ 8.000 mesta, a prostom računicom na broj prisutnih dolazimo do ‘ispunjenosti’ kapaciteta od 2,29 procenata?“, navodi se u saopštenju crveno-belih.

U skladu sa svim merama zaštite od kovida-19, kao i pred svaku utakmicu, svakome ko je ulazio u halu po spisku, merena je temperatura i vršena je dezinfekcija ruku i nogu, navode sa Malog Kalemegdana.

„Svi prisutni su posedovali maske ili su im dodeljivane na ulasku u dvoranu. Konačno, pojedine slike uz zlonamerne komentare koji pokušavaju da iskoriste ‘slučaj’ koga nema u nekakve političke svrhe, neka ‘kite’ svoje profile tim slikama i prestanu da prave slučajeve tamo gde ih nema. Klub se neće više oglašavati ovim povodom, i kao i do sada strogo će se pridržavati svih protokola u organizaciji evroligaških utakmica, a u skladu sa merama Republike Srbije“, zaključuju iz Crvene zvezde.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: