Kanga i dalje u Zvezdi, umesto njega Rize pazario Dušana Jovančića!

Čelnici Crvene zvezde imali su priliku da u ovom prelaznom roku zarade dva miliona evra na transferu Gelora Kange (30) u Rize, ali odbili su ponudu turskog superligaša


DOŠLI U ZVEZDU

Srđan Spiridonović 250.000
Aleksandar Katai slobodan igrač
Gelor Kanga slobodan igrač
Dijego Falćineli pozajmica

Umesto Gabonca, Rize je angažovao Dušana Jovančića (29) za 400.000 evra, a raspitivao se i za napadača Aleksu Vukanovića. Srpski šampion je nedavno prodao i Matea Garsiju u Aris za 1,3 miliona evra, što je ujedno i najveći transfer tokom ovog leta.

Iz Ljutice Bogdana otišli su još Miloš Vulić u Krotone (800.000), Tomane u Samsun (600.000), Branko Jovičić u Ural (300.000), dok je Milan Jevtović kao slobodan igrač pojačao danski Arhus.

Kad je reč o novajlijama, stigli su Srđan Spiridonović, Gelor Kanga i Aleksandar Katai, dok je napadač Dijego Falćineli doveden na jednogodišnju pozajmicu iz Bolonje.

OTIŠLI IZ ZVEZDE

Mateo Garsija Aris 1.300.000
Miloš Vulić Krotone 800.000
Tomane Samsung 600.000
Dušan Jovančić Rize 400.000
Branko Jovičić Ural 300.000
Milan Jevtović Arhus bez obeštećenja
* Sve sume su izražene u evrima

– Finansijski smo ograničeni, a imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača koji mogu da dominiraju u domaćoj ligi. Kad je reč o Evropi, ovo je šansa da promovišemo mlađe momke poput Nikolića, Gavrića, Petrovića, Radulovića, Krstovića i Erakovića – poručili su iz Zvezde.

Nije nemoguće da crveno-bele napuste El Fardu Ben i Ričmond Boaći, ali oni se dovode u vezu sa klubovima iz Saudijske Arabije, a tamo će prelazni rok duže trajati.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: