Kadioničari pretili teniserki Aleksandri Krunić

Pretili su mnogi i mnogima  ali … Srpska teniserka Aleksandra Krunić dobila je preteće poruke na svom Fejsbuk profilu posle dramatične pobede nad Čehinjom Jesikom Maleckovom i plasmana u glavni žreb turnira u Čarlstonu.

Tenis, ali i sport uopšte, imaju velikih problema sa kladioničarima koji ne samo da pokušavaju da nameste mečeve, nego i prete sportistima koji ne ostvare rezultate kakve oni očekuju.

Takav scenario osetila je na svojoj koži i Aleksandra Krunić. Ona je u uzbudljivom meču kvalifikacija u Čarlstonu savladala Čehinju Jesiku Maleckovu. Naša teniserka je slavila nakon što je spasila četiri meč lopte 3:6, 6:3, 7:6 (7:5), a potom je na društvenoj mreži postavila slike sa pretećim porukama dvojice ljudi koji su se kladili na njen meč.

Oni su, pored uvredljivih poruka, napisali da im duguje 4.000 funti i optužili je za nameštanje.

„Sada ću uništiti tvoj život, kao što si ti moj. Duguješ mi četiri hiljade funti“, „Ti si deo mafije“, samo su neke od poruka koje je Aleksandra dobila i objavila na Fejsbuku uz komentar: „Ono kad spaseš četiri meč-lopte, tri vezane, pobediš sa 7:5 u taj-brejku… Krunić mafija“.

Nedavno je pomoć objavljivanjem poruka nakon poraza od Novaka Đokovića zatražio i britanski teniser Kajl Edmund.

Krunićeva se na startu turnira u Čarlstonu sastaje sa Mirjanom Lučić-Baroni iz Hrvatske.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: