KADA UMREM, POSPITE MI PEPEO PO MARAKANI: Dosad niko o Zvezdi nije izgovorio takvu emociju kao Živa (VIDEO)

Stihovi poznate pesma Delija “Kada umrem i ostavim telo, sašijte mi Zvezdino odelo“, posle ovih reči Milana Živadinovića dobiće novu dimenziju

Legendarni srpski trener Milan Živadinović dao je intervju za Balkan.info, u kome je o Zvezdi izgovorio nešto što se dosad nije mogla čuti, i nikada sa takvom emocijom u poruci. Naime, popularni Živa je otkrio da će mu poslednja želja biti da mu posle smrti pepeo prospu po terenu Marakane.

Bio je trener crveno-belih u jednom od najtežih perioda u istoriji kluba, kada je odmah posle evropske titule došla na rub egzistencije tokom sankcija i embarga u ratu devedesetih. Čuvene su i njegove izjave da je tada radio za 10 maraka, iako mu je Gadafi u istom periodu nudio 250.000 maraka.

Znate, ima stvari koje su jače od para, verujte. Pogotovo Zvezda. Ja sam rekao, i već sam se savetovao, mojoj porodici – kad bude doviđenja u ovom životu, ”društvo, oganj me čeka, pepeo da mi prospete po terenu Zvezde. Kad igramo protiv Partizana ili nekog velikog kluba iz inostranstva, ja ću da budem na gol liniji i moj pepeo će samo da skloni loptu sa strane.

Zaista ste to planirali?

Nego šta, i to ću uraditi! Jer ja volim Zvezdu! Ne mogu nikakvi zlikovci tamo da pišu parole da ja ne volim Zvezdu. Ja mogu da kažem šta nije dobro, ali ja volim Zvezdu. Ne mogu ti fanatici Zvezde da mi kažu da ne poštujem Partizan, jer ja poštujem Partizan i tamo imam prijatelje.

– To je ono što mi danas malo smeta. Ta isključivost, ”Ja volim Zvezdu, ali više mrzim Partizan”, ili obrnuto. Ma nemoj da se mrzimo, nego daj da budemo džentlmeni. Da uradimo sve da budemo u Evropi, kao što su nekada bili i Zvezda i Partizan. A danas nas nigde nema, ispadamo u pretkvalifikacijama – zaključuje Živadinović.

Trenutak kada Živadinović izgovara da mu se pepeo prospe na Marakani pogledajte od 55.45 – 56.15 u priloženom videu:

Inače, Zvezdini navijači su pre određenog perioda istakli parolu u kojoj su kritikovali Živadinovića zbog izjava u emisiji Dejana Anđusa, na kojoj je pisalo: ”Pored Anđusa i Živadinovića, Zvezdi neprijatelji ni ne trebaju”. Upravo na njih je Živadinović mislio kada je rekao da ne mogu Zvezdini fanatici da mu kažu da on ne voli Zvezdu.

(Telegraf.rs)

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: