Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se u ponedeljak pred početak priprema za Olimpijske igre u Parizu, a među prisutnima bio je i MVP NBA lige, Nikola Jokić, koji se pred beogradskim hotelom „Crown Plaza“ pojavio u novom, skupocenom automobilu i odmah privukao pažnju. Međutim, sada se pojavio novi snimak, nema veze sa njegovim vozilom, ali je postao hit na društvenim mrežama.

Nikola Jokić definitivno će ove godine predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nakon što se ispred „Crown Plaze“ na okupljanju reprezentacije pojavio u skupocenom automobilu i privukao veliku pažnju, sada se na društvenim mrežama pojavio hit snimak, a Jokić je ponovo u ulozi „glavnog neprijatelja“ mikrofona.

Jednu situaciju sigurno pamtite, kada je posle utakmice Denvera polomio mikrofon, a sada je odvalio još jedan, dok je pozirao sa zastavom Srbije.

 

Podsetimo, gotovo koliko i sama Jokićeva pojava pažnju okupljenih je privukla mašina kojom se dovezao na okupljanje „orlova“, a u pitanju je BMW XM – džip.

Model za čijim volanom je bio Nikola pokreće kombinovan pogon – gorivo i struja, jačine 480 kW (653 Ks) i obrtnim momentom 800 Nm koji od 0 do 100km/h ubrzava za 4,3 sekunde.

Njegova cena kreće se u rasponu od 143.600.000 pa naviše, u zavisnosti od verzije i preformansi.

Sport.org.rs/Sportal/M.A/N.A

 

Ostavi komentar

Translate »