Ko čeka taj i dočeka. Možda je predugo Jedinstvo čekalo na prvi tako vredan trofej u klupskoj istoriji, ali je on stigao u meču Super Kupa Srbije

Vizura – Jedinstvo (SP) 2:3 (20:25, 25:23, 14:25, 25:14, 7:15)
Dvorana: SC Vizura. Gledalaca: 400. Sudije: G. Gradinski (Beograd) i A. Popović (Sr. Karlovci). Trajanje meča: 114 minuta.
VIZURA: Ašković 1, Lozo 14, Kocić 6, Lazović 19, Aleksić 7, Ćirović 3, Pušić (libero), Mićunović (libero), Erić 5, Gajević 10, Veselinović 2, Zlatković. Trener: Dragutin Baltić.
JEDINSTVO SP: Jakić 16, Mrdak 18, Antanasijević 3, Oluić 20, Vulin 15, Sakradžija 8, Đukanović (libero), Mirosavljević 1, Vujnović 1, Kaličanin, Radišić, Petrov (libero). Trener: Jovo Caković.

Potpuno zasluženo su Sremice stigle do velikog trofeja, savladavši aktuelnog šampiona Vizuru, u prelepom meču odigranom u dvorani na Tošinom bunaru.

Spremnije, reklo bi se i motivisanije, delovale su igračice Jedinstva u meču. Dugo se opirala Vizura, ali je bilo jasno da ekipa iz Stare Pazove ima istorijsku šansu.

U odlučujućem petom setu furiozna igra Jedinstva. Mrdakova je zagospodarilom na mreži, uzvraćala je Lazovićeva, ali nije bilo odgovora ostalih igračica Vizure.

Gošće su poletele u odbrani, klizile ka peharu, kojeg su prigrabile neki minut kasnije. On je na kraju završio u pravim rukama.

Izvor i foto

Ostavi komentar

Translate »