Jadranska liga: Velika potreba i interesovanje za drugom ligom

Interesovanje za drugu Jadransku ligu – Predsedništvo košarkaške Jadranske lige saopštilo je na sednici u Beogradu da postoji „jak interes i potreba“ za pokretanje Druge lige tog takmičenja

Kako se ocenjuje u saopštenju, taj projekat bi imao snažan uticaj na razvoj košarke u regionu.

Predsedništvo Jadranske lige je analiziralo i predvidelo sve neophodne korake koje je potrebno napraviti kako bi Druga jadranska liga počela u predstojećoj sezoni, konačna odluka o tome biće doneta na narednoj sednici Skupštone 24. jula u Beogradu.

U saopštenju se dodaje da je na osnovu predloga i planova menadžmenta, Predsedništvo Jadranske lige konstatovalo da su predviđene sve aktivnosti koje je potrebno sprovesti u cilju adekvatne pripreme predstojeću sezonu i dizanja kvaliteta takmičenja.

Održan je i sastanak sa Sudijskom komisijom, na kojem je analiziran i dalji tok sprovođenja odluka Skupštine Jadranske lige koje imaju za cilj konstatno dizanje nivoa suđenja.

U saopštenju se dodaje da je čelno telo te organizacije zaključilo da pripreme za organizaciju turnira za mladje kategorije (U19) teku po planu, kao što je i slučaj sa Superkupom u Baru.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: