Direktor Omladinske škole i sekretar stručnog štaba zamolili gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da okupi predstavnike kluba i sa njima razgovara povodom novonastale situacije.

Burni dani u Vojvodini.

U toku prethodne nedelje, novosadski superligaš ostao je bez kompletnog Upravnog odbora i sponzora, pošto su klub napustili predsednik Vojislav Gajić i „prvi čovek“ Poslovnog tima Dragoljub Zbiljić nakon što nije prošao njihov predlog Statuta, da bi revoltiran novonastalom situacijom otišao i trener Nenad Lalatović.

On je u petak razgovarao sa preostalim predstavnicima kluba (direktor i generalni sekretar) i na kraju odlučio da podnese ostavku jer „više nema snage da se bori“.

Sednica Skupštine FK Vojvodina zakazana je za sredu (16 časova, amfiteatar „SPENS-a“) i na njoj bi trebalo da bude izabran novi predsednik Upravnog odbora, kao i njegovi članovi.

Za sada nema kandidata za najvišu funkciju, a zaposleni u Vojvodini pisali su tim povodom gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću.

U pismu koje potpisuju direktor Omladinske škole „Ilija Pantelić“ Dušan Grujić i sekretar stručnog štaba Dragomir Vukićević poziva se gradonačelnik da organizuje sastanak na kome će okupiti predstavnike kluba (direktor Dunđerski, predsednik Skupštine Davidov i članovi Uprave u ostavci) i zajedno sa njima pronaći zajedničko rešenje za „ozdravljenje Vojvodine“.

U pismu su takođe zamolili gradonačelnika da svojim autoritetom utiče na predsednika Poslovnog tima Dragoljuba Zbiljića da ostane u klubu „jer je to čovek kome zaposleni apsolutno veruju“.

Izvor i foto

Ostavi komentar

Translate »