Ivica Tončev: Kokeza i njegovi ljudi su uništili srpski fudbal!

Ivica Tončev, prvi čovek FK Radnički iz Niša, izneo je žestoke optužbe na račun bivšeg predsednika FSS Slaviše Kokeze i njegovih saradnika. On tvrdi da su oni uništili srpski fudbal, i da su se posebno ogrešili o niški Radnički.

– Oni su rušitelji kompletnog srpskog fudbala. Kompletno rukovodstvo kluba nije imalo dilemu oko potrebe prestrojavanja Radničkog posle svih nevolja i nedaća koje su nam se poslednjih godina našle na putu, na kojem smo bili, mora se priznati uspešni. Pre svega tu mislim na skoro otvorene pokušaje sada već bivšeg rukovodstva našeg Saveza i pojedinaca iz nekih klubova, kojima smo mnogo smetali uspešnim rezutatima da nas spreče u svemu, pre svega u nameri da budemo među najboljima – rekao je Tončev i nastavio:

– Čak su hteli i da nas unište, da ne postojimo, da nas jednostavno nema na fudbalskoj mapi Srbije. Trpeli smo, ćutali i strpljivo čekali da oni koji su bili rušitelji ne samo Radničkog, već i, složićete se, kompletnog srpskog fudbala, budu sklonjeni. Zato smo odmah preduzeli korake koji će doprieti da se Radnički stabilizuje.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: