Ivana Španović globalno lice Nike Tech Fleece kampanje

Naša proslavljena atletičarka Ivana Španović, pored brojnih sportskih dostignuća i osvojene Olimpijske medalje i brojnih rekorda naevropskim i svetskim takmičenjima, uspela je da u svoj tim uvrsti moćnog saveznika.

Ivana je prva domaća sportistkinja koja je postala lice globalne Nike Tech Fleece kampanje i na ovaj način se uvrstila u ekipu najboljih svetskih sportista koji svoje rezultate postižu birajući upravo Nike Tech Fleece tehnologiju.

Kampanja će biti promovisana globalno, u svetskim prestonicama poput NJujorka, Pariza, Londona.

– Već petnaest godina se moja svakodnevnica sastoji iz napornih treninga, odricanja i pokušaja da uvek budem bolja i prevaziđem već postavljene rekorde. Činjenica da je moju snagu i upornost prepoznao brend kao što je Nike znači da sam na dobrom putu – izjavila je atletičarka.

Najk je apsolutni globalni lider kada su u pitanju svetski poznata imena koja stoje ispred brenda, ali prednjači i u inovacijama i smelom kombinovanju svojih kolekcija, koje u novom, redizajniranom obliku, uvek iznova i iznova izazivaju oduševljenje i pomeraju granice.

Jedna takva odvažna kombinacija nastala je i ove jeseni, spajanjem Nike Tech Fleece i Nike Tech Knit tehnologije.

Celokupna Tech Fleece kolekcija izrađena je od najkvalitetnijih materijala, skrojenih da obezbede najbolje rezultate.

Korišćeni materijali su savitljivi, ispunjeni laganim slojem plišane pene, sa ciljem blokiranja hladnog vazduha, kako bi se u zimskim uslovima toplota tela zadržala što duže.

Sa druge strane, rukavi na pobedničkoj Tech Knit opremi zadržali su iste one boje koje ste imali priliku da vidite na olimpijskom postolju.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: