Impresioniran sam halom, takmičenjem, Beogradom – izjavio Sergej Bubka

Bubka je čestitao svima koji su u timu za organizaciju Evropskog prvenstva.

Legenda svetske atletike, Sergej Bubka, danas kao potpredsednik svetske atletske federacije u beogradskoj areni je od prvog dana, uživa u takmičenjima i rezultatima.

Zajedno sa prvim čovekom svetske atletike, Sebastijanom Kouom i čelnim ljudima našeg saveza Veselinom Jevrosimovićem i Slobodanom Brankovićem bio je gost premijera Aleksandra Vučića i ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.

Bubka ne krije zadovoljstvo organizacijom i izgledom prvog jednog velikog atletskog prvenstva u najvećoj dvorani na Balkanu.

Foto: Marko Todorović

Impresioniran sam.

– Pohvalio bih vrhunsku organizaciju koja se vidi i na samom takmičenju. Ambijent je fantastičan, urađen je jako dobar i veliki posao i voleo bih da čestitam celom timu koji je radio na ovom projektu.

Tek očekujem izazove u nastavku prvenstva – vidno raspoložen i nasmejan rekao je Sergej Bubka, inače 21 godinu vlasnik svetskog indoor rekorda u skoku motkom (visina 6,15  metara).

Naravno, Ukrajinac je i dalje je nenadmašan na otvorenom. Njegov skok od 6,14 metara je i dalje nebeska granica za sve skakače. Taj skok je ostvario 1994. godine.

Izvor i foto: Telegraf

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: