I Savo Milošević kandidat za selektora?

Nekadašnji reprezentativac i trener fudbalera Partizana Savo Milošević jedan je od glavnih kandidata za mesto selektora reprezentacije Srbije, prenose beogradski mediji. Do razgovora između čelnika Saveza i Sava Miloševića još nije došlo. Mediji nagađaju da su Dragan Stojković i Vladan Milojević još „u igri“, u FSS se ne oglašavaju.

Fudbalska reprezentacija Srbije uskoro bi trebalo da dobije novog selektora, a beogradski mediji pišu da je najbliži klupi „orlova“ Savo Milošević.

Pregovori sa drugim kandidatima, Vladanom Milojevićem i Draganom Stojkovićem Piksijem, još nisu definitivno okončani, a pitanje je kada će FSS zvanično objaviti ime novog selektora.

Nezvanično, „u igri“ je još nekoliko imena, ali u FSS-u smatraju da vremena ima, pošto je naredno okupljanje reprezentacije u martu. 

RTS, ipak, saznaje da do razgovora između čelnika Saveza i Sava Miloševića još nije bilo i da će se više stvari biti poznato u narednim danima. 

Milošević je dugo radio u Fudbalskom savezu Srbije kao koordinator mlađih selekcija, a za vreme njegovog mandata osvojene su titule evropskog i svetskog šampiona. Za nacionalni tim odigrao 102 utakmice i postigao 37 golova, dok je trenersku karijeru gradio kao strateg beogradskog Partizana.

Srbija nema selektora otkako je okončana saradnja sa Ljubišom Tumbakovićem, posle neuspeha u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo i poraza od Škotske.

Nagađanja još uvek traju i verovatno će i potrajati, bar do sednice Izvršnog odbora FSS, koja bi trebalo da se održi krajem meseca.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: