NOVI SAD – Drugi po redu humanitarni Sportski bazar, na kome će zainteresovani moći da se druže sa poznatim sportistima i da lično od njih kupe dresove, sportsku opremu i rekvizite biće održan 4. decembra od 19 sati u „Mikser hausu“ u Beogradu, saopštila je Exit Fodnacija.

U saopštenju se navodi da je sav prihod od prodaje namenjen izgradnji odeljenja za decu obolelu od raka u Kliničkom centru u Nišu, te da su organizatori akcije Jovan Simić iz Exit Fondacije, NURDOR i „Mikser haus“.

Učešće na humanitarnom Sportskom bazaru već su potvrdili poznati sportisti iz fudbalskih i košarkaških klubova Crvena zvezde i Partizan, Fudbalskog kluba Čukarički, te Nenad Pagonis, Milorad Čavić, kako i predstavnici Fudbalskog i Košarkaškog saveza Srbije.

Pored pomenutih i mnogih drugih ljudi dobre volje, koji su već potvrdili učešće na toj humanitarnoj priredbi, poseban tim volontera činiće “Filantropska sekcija” beogradske Matematičke gimnazije, koja se samostalno prijavila.

„Ovo je drugi po redu Sportski bazar u organizaciji velikog zaljubljenika u sport i jednog od najstrastvenijih humanitarnih radnika u Srbiji, Jovana Simića i predstavlja nastavak akcije Asovi za decu, u kojoj je na humanitarnom meču u Beogradu, koji je održan u maju ove godine na stadionu Partizana, a na kojem su učestvovale najveće zvezde domaćeg fudbala, prikupljeno više od 120.000 evra“, kaže se u saopštenju.

Foto Tanjug/ J. Pap, ilustracija

Izvor i foto

Ostavi komentar

Translate »