Hrvati misle da ih je stiglo prokletstvo Srba: Del Potro je nastavio ono što je započeo Kecman (VIDEO)

I dalje bole porazi od Karabatića i Kecmana

Posle velikih poraza u zagrebačkoj Areni, uobičajeno je da hrvatski mediji naprave podsećanje na debakle na ovoj lokaciji. Ovaj put, nakon trijumfa Argentine u Dejvis kupu, vratile su se stare traume od Dušana Kecmana.

Sportske novosti iz Zagreba objavile su priču sa naslovom “Teorija zavere, praznoverje ili? Karabatić i društvo, Kecman, a sada i Argentina: Je li hrvatskim teniserima izmakao trofej zbog ovog prokletstva?”

 

Time se aludiralo na poraz rukometaša od Francuske u finalu Svetskog prvenstva 2009. godine, a posle toga se dogodilo nešto još šokantnije. Cibona je već počela da slavi pobedu nad Partizanom u finalu ABA lige pre šest godina, jer su igrači zagrebačkog velikana mislili da ništa ne može da se promeni za 0.6 sekundi. Tako nije mislio i Dušan Kecman, koji je sa više od pola terena ubacio trojku za jednu od najneverovatnijih pobeda u istoriji košarke.

Hrvati su sada izgubili u maratonskoj borbi za titulu, a bilo je svega. Čilić je jednom pogodio devojčicu koja skuplja lopte i Delpo je reagovao džentlmenskim potezom, a kada je pobedio, nije mogao da zaustavi suze. Igrao je čak i pod povredom, oduševio je i legendarnog Dijega Armanda Maradonu, a usput je izveo i jedan od najboljih poteza u istoriji tenisa.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: