Fudbalske reprezentacije Hrvatske i Italije podelile su bodove u poslednjem kolu grupne faze Evropskog prvenstva, a „Azuri“ su do remija stigli golom Matije Zakanjija u osmom minutu sudijske nadoknade. Tim pogotkom su „Vatreni“ pali na treće mesto na tabeli B grupe i samo ih čudo može sačuvati od eliminacije.

Pre tog pogotka Zakanjija, vodeći gol za Hrvate postigao je Luka Modrić, u 55. minutu. Upravo as Real Madrida je posle meča izneo svoje prve utiske.

Ne znam šta da vam kažem, fudbal je nekad okrutan. To se danas pokazalo, a mi smo bili žrtve, šta je, tu je. Nismo zaslužili da primimo ovaj gol, ne znam kako je sudija izračunao da treba da produži meč za osam minuta. Kako treba da padneš, tako smo mi izgubili danas. Znam da nije neka uteha.

Znali smo da su navijači uz nas, ma šta god se desilo, uvek su tu i hvala im. Žao nam je što nije bila pobeda i da tako odemo u drugi krug. Teorija nas drži? Teško, nama nikad teorija ne pomaže. Prošli put smo primili gol u 95. minutu, danas u 98. Fudbal je okrutan sport, očito nam nije suđeno.

Luka Modrić

Kapiten Hrvatske je na kraju odbio da odgovori na pitanje da li je to bio njegov oproštaj od reprezentacije.

 

Sport.org.rs/sportal/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »