Hrvati brane Novaka Ðokovića od Engleza!

Ljubitelji tenisa u Hrvatskoj masovno su stali u zaštitu najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, nakon što je srpski as od strane „Dejli Mejla“ proglašen za „kovidiota godine“ zbog organizacije Adrija Tura.

Izbor britanskog tabloida „Dejli mejl“ da najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića proglasi „kovidiotom godine“ izazvala je na društvenim mrežama i medijima brojne negativne komentare ljubitelja tenisa u hrvatskoj.

„Šta je sa mnogim turnirima koji su tokom godine organizovani u mnogo težim korona uslovima? Njih nije organizovao Đoković, da li je kritikovan njihov organizator?“, jedan je od komentara na sajtu portala Indeks.

Drugi su bili još direktniji i kažu da „onaj ko je to napisao, mora da odgovara za štetu načinjenu Đokoviću, kao što je Đoković odgovarao za nenameran pogodak lopticom u sudiju na US Openu zbog čega je diskvalifikovan“.

„Takođe moraju da odgovaraju na sudu za laž“, navodi jedan hrvatski čitalac.

Neki su bili još oštriji, pa tvrde kako „Englezi mrze Đokovića, pogotovo kad je odbio njihov pasoš“.

Đoković je na početku pandemije organizivao Adrija Tur, koji je prekinut nakon slučajeva zaraze, a među zaraženima su bili i on i njegova supruga Jelena.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: