Reprezentativac Nemačke srpskog porekla, Aleksandar Pavlović, neće igrati na Evropskom prvenstvu zbog povrede, piše „Bild“.

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Julijan Nagelsman pozvao je danas u nacionalni tim Emrea Džana, koji će da zameni povređenog Aleksandra Pavlovića na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Pavlović je zbog upale krajnika propustio propustio prijateljsku utakmicu sa Grčkom, kao i treninge u ponedeljak i utorak. Nagelsman je zbog toga odlučio da u nacionalni tim uvrsti Džana, koji igra za Borusiju Dortmund.

  • Odmah je izrazio entuzijazam i spremnost da se pridruži timu. Želeli smo da imamo igrača u timu koji je odigrao dosta utakmica i koji zna kako da se nosi sa pritiskom. On može da se uklopi u profil koji nam je sada potreban – izjavio je danas Nagelsman na konferenciji za medije, prenosi Bild.

Džan je za reprezentaciju Nemačke odigrao 43 utakmice i postigao jedan gol. Nemačka, koja je domaćin EP, će otvoriti takmičenje utakmicom protiv Škotske u petak od 21 čas u Minhenu.

EP je na programu od 14. juna do 14. jula.

sport.org.rs/sportAlo/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »