Gvardiola i Murinjo ratuju oko Sergeja! Cena opet skočila!

Veliki klubovi ratuju oko Sergeja

Na ceni je SMS, velikani su spremni da odreše kesu -Fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić pik je Mančester sitija, prenose ostrvski i italijanski mediji.

Menadžer Sitija Pep Gvardiola je poslao skaute na meč sa Bolonjom, a ekspedicija Građana imala je šta da zapiše, Milinković-Savić je postigao gol i doneo pobedu, čime je Lacio nastavio sjajan niz igara i rezultata.

Već se licitira oko sume koja se vrti sada do 80 miliona evra, što dovoljno dogovori da su u Laciju napravili mudar potez što nisu žurili poslednjeg leta.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hnnqr6ZYQ38]

Ako Sergej nastavi sa ovakvim partijama, u rimskom klubu će trljati ruke jer je u trci i Mančester junajted, a poznato je da Žoze Murinjo ceni igrače iz Srbije.

Sa Dejanom Stankovićem je dominirao u Interu, Nemanja Matić se idealno uklopio u ekipu i samo bi pomogao Milinković-Saviću da se uklopi.

Za samo dve godine, od dolaska iz Genka, Milinković Savić je vrtoglavo napredovao i postao lider, a menadžer Mateja Kežman otkrio je da su interesovanje pokazali madridski velikani, mančesterski i milanski.

Ipak, ono što se najviše čeka u Srbiji jeste zapravo poziv u reprezentaciju, ako se prevaziđu prethodna neslaganja sa selektorom Slavoljubom Muslinom.

Izvor i foto Telegraf

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: