GOLAC PROZVAO UPRAVU PARTIZANA: Da li je moguće da niko ne zna ko je odgovoran za majice, a kreator skandala sedi u loži

Ne znam da li će Partizan biti sankcionisan, ali sve ovo je, po mom mišljenju, van okvira sporta, nikada nisam to razumeo i ne prihvatam da budem deo toga, kaže Ivan Golac

Fudbal u Srbije već dugo nije najvažnija sporedna stvar. Igre Crvene zvezde i Partizana su daleko od prosečnog, ali ono što još više boli prave zaljubljenike u ovu igru je činjenica da su navijači postali glavna sila “večitih rivala”.

Oni vedre i oblače, a najbolji pokazatelj je prethodni vikend, gde su i fudbaleri i košarkaši Partizana obukli majice sa likom likvidiranog navijača Aleksandra Stankovića. Upravo to je komentarisao i nekadašei fudbaler crno-belih legendarni Ivan Golac:

– Ne znam da li će Partizan biti sankcionisan, ali sve ovo je, po mom mišljenju, van okvira sporta, nikada nisam to razumeo i ne prihvatam da budem deo toga. Vidite, da li je moguće da niko ne zna ko je odgovoran za te majice, kada pitate predsednika, on ne zna o čemu se radi. Rukovodstvo treba da odgovara. Sve je nekako tmurno i zatvoreno, godinama se bavimo posledicama, a uzrok sedi u loži i kreira politiku velikog kluba kao što je Partizan- jasan je Golac.

Golac se priseća vremena kada je prema fudbalerima postojao respekt, kada su članovi uprave revnosno obavljali poslove i toga kakvu su ulogu imali navijači.

– Navijači su važni, da se razumemo, ali u moje vreme je to bilo nekako veličanstveno i dostojanstveno. Kada sam ja igrao klub je bio klub, igrači igrači, a navijači navijači. Zajedničko nam je bilo da svi damo maksimum na terenu i tribinama kada se igra utakmica. Stvari koje se dešavaju poslednjih godina su čudne i došle su sa drugih prostora, mi smo ih prihvatili i nemaju nikakve veze sa sportom.

Alo.rs

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: