Gocić sa Vujasinovićem okupio mlade vaterpoliste: Novi početak, ovog puta pored bazena

Okupili mlade vaterpoliste – Interesuje me posao trenera, imam volju i radujem se što ću biti sa ovom ekipom – rekao je Živko. Vladimir sa saradnicima okupio generaciju 1997. godište

Vladimir Vujasinović sa saradnicima, među kojima je prvi put i proslavljeni bivši reprezentativac Živko Gocić, okupio je danas na Banjici mlade vaterpoliste odn. generaciju 1997. koje u avgustu u Beogradu očekuje Svetsko prvenstvo.

Na spisku se nalazi 18 igrača.

  • Neko je trenutno u Singapuru gde je turnir za 1999. godište. oni će sve vreme provesti na pripremama kako bi se spremili za iduću sezonu. Sa „A“ selekcijom su Radomir Drašović i Nebojša Toholj pa ćemo videti kako ćemo dalje – kaže Vujasinović.

Reprezentacija je do druge polovine jula sve vreme u Beogradu. Početkom narednog meseca na desetrak dana bi trebalo da dođu „A“ igrači Francuske i verovatno Japana.

  • U julu u Varaždinu imamo trodnevne pripreme sa Hrvatskom i posle toga turnir u Sombahtelju. Igramo prvenstvo na otvorenom i jako nam je bitno da i treninge najviše odradimo u takvom objektu – kaže Vujasinović.

Prvi radni dan je imao i Živko Gocić.

  • Novi početak, ovoga puta pored bazena. Imam volju, radujem se što ću biti sa ovom ekipom. Interesuje me posao trenera, uz podršku Vujasinovića i Savića sigurno su moći da napredujem – rekao je Gocić.

Pored Gocića u stručnom štabu su Marko Bašić, Miloš Ćirić (treneri), Bojan Avramović, Mladen Opačić (kondicioni treneri), Dušan Drmanac (fizioterapeut), Miodrag Nastić (doktor) i Stevan Jager (trener za plivanje).

SPISAK: Radoslav Filipović, Dragoljub Rogač, Marko Tubić, Vladan Mitrović i Nikola Popović (Vojvodina), Veljko Tankosić i Stefan Todorovski ( Crvena zvezda), Luka Bosić, Veljko Đerković i Nikola Stanojević (Radnički), Filip Tasić, Aleksandar Mirković, Denis Šaban i Stefan Jovanović (Beograd), Petar Kasum, Milutin Belopavlović, Matija Vlahović, Dimitrije Šejat, Petar Tomić, Mihajlo Andrin , Filip Vićković, Filip Radojević, Radomir Drašović, Nikola Lukić, Đorđe Vučinić, Marko Janković, Petar Velkić, Nebojša Toholj, David Kikašvili, Nikola Japundžić (Partizan), Ivan Gvozdanović (SAD), Đorđe Stanić (Valjevo Gorenje), Dejan Vujović (Barseloneta), Nikola Radonjić ( primorac) i Zlatan Nikočević (Novi Beograd).

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: