Gerhard Berger – Šumaherov prijatelj: I dalje verujem u čudo

Gerhard Berger, bivši vozač Formule 1, kaže da veruje da će njegov prijatelj Mihael Šumaher uspeti da se oporavi od posledica teške nesreće iz 2013. godine.

Legendarni Nemac je 29. decembra doživeo ozbiljne povrede glave, kada je prilikom skijanja pao i udario glavom od kamen.

Šumi je ekspresno prebačen u bolnicu i operisan, da bi narednih šest meseci proveo u komi. Sredinom 2014. godine prebačen je na kućno lečenje, ali za sada vidljivog pomaka u njegovom stanju nema.

Od prvih dana posle nesreće, Šumaherova porodica trudi se da maksimalno izoluje Mihaela od svega što se događa u medijima, kako bi ga zaštitila od novinara i znatiželjnih fanova.

I dalje verujem u čudo. Zaista se nadam da ćemo uskoro da čujemo pozitivne vesti o Šumaheru. Način na koji se Korina (supruga) i Mik (sin) nose sa ovom situacijom je zadivljujuća. Mislim da je lepo to što je Mik poslušao svoje srce i odlučio se za profesionalne trke. Naravno da je Mihael uticao na njega, ali on je i talentovan i u pravom okruženju zna da se nosi sa pritiskom. On je Šumaher i zna šta radi„, rekao je Berger.

Izvor i foto B92

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: