Gajić i Miljković poslali pismo Žurnalu: Pozivamo Vanju na jedinstvo!

Bliže se izbori za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije, a gotovo svakodnevno na Terazije 35, stižu kandidature iz međuokružnih Saveza i Udruženja

Sabiraju se glasovi, prave kalkulacije. Više nema dileme da će za novog prvog čoveka OSS, kandidati biti samo Zoran Gajić i Vladimir Grbić. Otvaraju karte, predstavljaju kandidati za ostale funkcije…

Na adresu Sportskog žurnala u utorak stiglo pismo iz tabora Zorana Gajića. Kandidat za predsednika OSS, predstavio je nove predizborne aktivnosti.

Trenutno sam maksimalno posvećen pisanju programa rada, jer sam ubeđen da to mora da bude krovni dokument, koji će sve nas zajedno voditi ka realizaciji četvorogodišnjih zadataka, a sve u cilju razvoja našeg sporta – kaže Gajić, koji je pozvao odbojkašku Srbiju na jedinstvo:

Stav države, koji je Vladimir Grbić izneo u Luksemburgu je jedini mogući. Video sam njegovo obraćanje za govornicom, na kojoj je pisalo „mi smo jedan odbojkaški tim”. Siguran sam da isti slogan može da krasi i ove izbore za predsednika OSS, jer verujem da Vanja i ja imamo iste želje kad je srpska odbojka u pitanju, nosimo se verovatno istim motivima. Plan i program koji spremam da predstavim, podrazumeva otvoreni razgovor sa svima koji žele dobro srpskoj odbojci. I sam Aleksandar Boričić, koji je odbojkaški sport postavio na zdrave osnove, uvek je potencirao i radio na jedinstvu, pa zašto tako ne bi bilo i sada.

Oglasio se i Ivan Miljković, koji će u slučaju izbora Zorana Gajića za predsednika OSS, obavljati ulogu prvog potpredsednika.

Drago mi je da iz dana u dan ima sve više onih koji podržavaju Zorana Gajića. Uključen sam kao deo tima u pisanje dela programa, a sasvim sam siguran da put koji smo postavili, jeste put razvoja srpske odbojke. Posebnu pažnju bi trebalo posvetiti manjim sredinama širom Srbije, koje bi tokom narednog perioda trebalo da stvore bazu budućih šampiona – igrača, igračica, trenera, sudija i odbojkaških radnika. Jedino ravnomernim razvojem odbojke širom Srbije nedvosmisleno bi dobili i razvoj svih naših reprezentativnih selekcija. Sve ovo dobija potpuni smisao, ali i potvrdu, učešćem naših odbojkaških sudija, trenera i igrača na turnirima i takmičenjima pod okriljem BVA, CEV i FIVB – stoji u predizbornoj poruci Ivana Miljkovića.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: