Futsal selekcija Srbije spremna za kvalifikacije za Uefa Futsal EURO 2022.

Pred najboljom futsal selekcijom Srbije su mečevi kvalifikacija za Uefa Futsal EURO 2022. koji će se igrati u Holandiji. Selektor Goran Ivančić je saopštio spisak igrača za prve duele sa selekcijama Rumunije i Bosne i Hercegovine.

Posle sjajnog uspeha i plasmana na Prvenstvo sveta koje se u septembru održava u Litvaniji, pred najboljom futsal selekcijom Srbije su kvalifikacije za Uefa Futsal EURO 2022. u Holandiji.

Naša reprezentacija je u grupi 4 sa selekcijama Rumunije, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije.

Prvi meč naša selekcija igraće 28. januara sa reprezentacijom Rumunije u Temišvatu a potom su 3. februara domaćini u Novom Sadu selekciji Bosne i Hercegovine.

Na spisku selektora za ove mečeve su golmani Nemanja Momčilović i Jakov Vulić, a kod igrača su pozvani Ninoslav Aleksić, Davor Popović, Strahinja Petrov, Denis Ramić, Miloš Stojković, Dragan Tomić, Stefan Rakić, Pavle Pešić, Lazar Milosavljević, Marko Pršić, Jovan Lazarević, Miloš Simić i Aleksandar Gavrilović. 

U svakoj grupi biće odigrano šest kola, a prvoplasirane selekcije idu direktno na Prvenstvo Evrope, kao i šest najboljih drugoplasiranih selekcija iz osam grupa.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: