Fudbaleri Zvezde ispunili veliku želju deci iz prihvatilišta!

Crveno-beli su 27. i 28. decembar humano proveli

Fudbaleri Crvene zvezde uzeli su učešće u tradicionalnoj humanitarnoj modnoj reviji za decu prihvatilišta koja je održana 27. decembra.

Cilj ove akcije bio je da se mališanima iz prihvatilišta ulepšaju novogodišnji praznici i da u paketićima dobiju baš ono što su poželeli. U sezoni darivanja naš klub je spreman da deci ispuni želje da upoznaju svoje fudbalske idole i da baš od njih dobiju novogodišnje poklone.

Trojica dečaka poželala su dres Crvene zvezde, a Zoran Rendulić i Filip Manojlović uručili su, uz paketiće, i crveno-bele dresove i time neizmerno obradovali mališane.

– Bila mi je izuzetna čast da prisustvujem ovoj humanitarnoj akciji. Jako sam srećan što imam priliku da deci ulepšam praznike i bar na kratko im vratim osmeh na lice. Želeo bih da ovakvih akcija bude što više i uvek ću im se rado odazivati, kao i svi moji saigrači, siguran sam – rekao je Zoran Rendulić.

Deca iz prihvatilišta poželela su da ugoste prvotimce Crvene zvezde i tako imaju priliku da se sa njima upoznaju i druže. Tu želju su im ispunili Andrija Luković i Mihajlo Ristić dan posle.

Oni su danas obišli prihvatilište, razgovarali i fotografisali se sa mališanima, razmenili su lepe poklone i poželeli jedni drugima uspešnu i srećnu Novu godinu.

(Telegraf.rs)

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: