FSS smenio „pučiste“ na čelu sa Nenadom Bjekovićem!

Vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Marko Pantelić smenio je članove Izvršnog odbora Branka Stojakovića, Nenada Bjekovića, Marjana Rnića, Dušana Mrakića i Dragana Ilića, saopšteno je na sajtu FSS.

Istovremeno, za članove Izvršnog odbora do isteka preostalog mandatnog perioda 2019 – 2023. godine, imenovani su Jovan Teodosić, Jugoslav Jugović, Davor Jevremović i Zoran Lekić.

„Danas u 13.00 u Sportskom centru FSS na delu je pokušaj svojevrsnog puča kako bi se održala nelegitimna sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. Po Statutu FSS sednicom mogu da predsedavaju samo predsednik, zamenik predsednika ili počasni predsednik FSS, a kako sam sednicu IO FSS kao odgovorno lice zakazao za četvrtak, 27. maja, jasno je da su pojedinci na ovaj način grubo zloupotrebili Statut FSS u nameri da spreče promene koje su neminovne”, izjavio je Pantelić.

Kao odgovorno lice u sistemu Fudbalskog saveza Srbije neću odustati od borbe da se fudbal i pojedini organi FSS očiste od onih koji su ga zloupotrebili samo za svoje uske interese.

„Sve što radim činim za bolje sutra srpskog fudbala i pokušaji kao što je ovaj neće me sprečiti da istrajem u borbi za čistiji, pravedniji i bolji fudbal u Srbiji”, poručio je Pantelić.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: