FSS podelio opremu klubovima iz Leskovca

FSS podelio opremu – Uvek smo tu da pomognemo, a tim povodom smo se dogovorili da grad Leskovac uradi pripremne radove, a FSS će donirati teren sa veštačkom travom – kazao je Kokeza

Fudbalski savez Srbije (FSS) juče je u Leskovcu nastavio akciju podele opreme gde je donaciju dobilu više od 60 klubova svih rangova takmičenja iz Jablaničkog regiona.
U skladu sa predizbornim obećanjem predsednika FSS Slaviše Kokeze do sada je blizu 500 klubova širom Srbije dobilo opremu – dresove, lopte, kopačke, a kako se navodi na sajtu FSS, akcija će biti nastavljena.

U delegaciji FSS u Leskovcu bili su Kokeza, potpredsednici Savo Milošević, Novica Tončev, odnosno generalni sekretar Jovan Šurbatović.

  • Zadovoljstvo mi je da sam danas u Jablaničkom okrugu i Leskovcu, jednom od retkih gradova koji finasira fudbal na različitim nivoima što je lep primer i za druge lokalne samopuprave. Fudbalski savez je tu uvek da pomogne, a tim povodom dogovorili smo se se da grad Leskovac uradi pripremne radove, a FSS će donirati teren sa veštačkom travom koji će, pre svega, omogućiti mlađim kategorijama da imaju uslove za pravilan razvoj tokom čitave godine – izjavio je Kokeza.

Prema njegovim rečima, Leskovac je grad koji zaslužuje da ima klub najmanje u Prvoj ligi, a uz akcije ovog tipa, odnosno ulaganja u infrastrukturu za fudbal u ovom regionu dolaze bolji dani

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: