FKP: Navijači, nemojte da nam zaključaju stadion

Svi na  stadion ali neka bude fer i korektno navijanje – Fudbalski klub Partizan pozvao je navijače da protiv Olimpijakosa fer i sportski podrže ekipu.

Partizan je apelovao na navijače da ne dozvole bilo kakve incidente koji bi značili novu kaznu UEFA i gotovo izvesno „zaključane kapije“ stadiona.

„Molimo vas da navijate fer, sportski i korektno bez pogrdnih parola, transparenata i povika kako i dolikuje ugledu Partizana i njegovih navijača. Partizan je pod ozbiljnom prismotrom delegata UEFA i svaka vrsta nesportskog ponašanja, političkih, rasističkih i nacionalnih uvreda, kao i neprimerenog rečnika će se sankcionisati na štetu kluba. Partizan već plaća veliki broj kazni, a svaka sledeća vodi ka suspenziji stadiona i publike! Shvatite ovu stavku kao i sve prethodne ozbiljno! Molimo sve da navijamo u korist, a ne na štetu našeg kluba i da svojim navijanjem pokažemo da smo navijači i tim dostojni evropskih utakmica“, navodi se u saopštenju crno-belih na sajtu kluba.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona izmedju Partizana i Olimpijakosa na programu je u utorak od 20.45 sati na stadionu u Humskoj.

Izvor i foto B92

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: