FK Vojvodina: Meleg falsifikovao papire!

Afera Meleg – Predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković izjavio je da je transfer Dejana Melega iz Vojvodine u Kajzerispor nevažeći.

Vuković je u razgovoru za Novosti rekao da je prelazak prelazak kapitena u redove turskog kluba pokušaj da se nasamari novosadski superligaš.

„Meleg je, uz podršku člana bivše uprave kluba, falsifikovao dokumenat za izlaznu klauzulu i pokušava da izigra klub. Međutim, dok ova uprava rukovodi, lopovluka, ugrađivanja i izmišljenih procenata neće biti. Turci su nam uplatili 300.000 evra kao obeštećenje za Melega, upravo na osnovu falsifikovanog papira koji nije zaveden ni u Fudbalskom savezu grada ni u FSS. Naravno, to ne možemo da prihvatimo, niti da priznamo taj papir, a zna se da je obeštećenje za Melega milion evra“, rekao je Vuković i dodao:

„Nećemo Melegu dati ispisnicu dok se sve ne razjasni. Ne možemo dozvoliti da se sve radi protiv i na štetu kluba i pitam se ko je Melegu dao sporni papir. Ono što je nama jasno jeste da je Meleg i dalje igrač Vojvodine, i po tom pitanju smo podneli tužbu UEFA“.

Ipak, bivši kapiten ‘Lala’ Dejan Meleg tvrdi da je igrač Kajserija.

„Igrač sam Kajzerija, ali da bih bio registrovan, Vojvodina mora da pošalje međunarodni transfer sertifikat. Videćemo šta će se dešavati narednih dana. Nadam se da će se postići dogovor“.

Izvor i foto B92

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: