Crno-beli su suspendovani od UEFA zbog dugovanja od 370.000 evra poveriocima
Partizan saopstio je da će tokom sutrašnjeg dana isplatiti sva dugovaranja poveriocima i zahvalio se Vladi i premijeru Aleksandru Vučiću na pomoći.

UEFA je danas objavila da su crno-beli kažnjeni suspenzijom u jednoj od naredne tri sezone kada izbore plasman na evro scenu zbog dugovanja, ali iz Humske tvrde da je sve u redu.

>>> Ovo je dokument koji potvrđuje zbog čega je sve Partizan izbačen iz Evrope (FOTO)

Povodom informacija u vezi sa kaznom koja je izrečena fudbalskom klubu Partizan od strane nadležnog organa UEFA za finansijsku kontrolu klubova, Upravni odbor obaveštava javnost da će u toku sutrašnjeg dana biti izmirene sve finansijske obaveze prema klubovima poveriocima u iznosu od 370. 000 evra, a po zahtevu UEFA – navodi se u saopstenju koje je objavljeno na sajtu kluba.

Kako se navodi, neizmirene poreske obaveze, koje se pominju u nekim medijima su regulisane zvaničnim reprogramom, koji je u međuvremenu već službeno dostavljen nadležnim organima UEFA.

Problemi u kojima se našao Partizan rešeni su uz svesrdnu i sveobuhvatnu pomoć državnih organa i Vlade Republike Srbije na čelu sa njenim predsednikom gospodinom Aleksandrom Vučićem. Na tom opsežnom zalaganju su iskreno zahvalni uprava FK Partizan i crno-bela sportska javnost – zaključuje se u saopstenju.

(Telegraf.rs)

Ostavi komentar

Translate »