Mladi fudbaler Filip Stevanović odigrao je u utorak u finalu Kupa Srbije poslednju utakmicu za Partizan, pošto ga čeka odlazak u Mančester siti sa kojim je potpisao ugovor u oktobru prošle godine. Stevanović se na „Instagramu“ oprostio od navijača Partizana, ali i istakao da mu je teško zbog male minutaže koju je dobijao u poslednje vreme.

Filip Stevanović je napisao na Instagramu da je u Partizanu proveo najlepših 12 godina, od toga tri u prvom timu crno-belih.

„Kao što znate , što je i normalno, bilo je mnogo uspona i padova, ne samo za mene već i za saigrače i ceo klub“, napisao je Stevanović i najavio da će priznati i par stvari o kojima nije puno pričao.

Istakao je da mu je teško zbog duple krune koju je osvoji Partizanov večiti rival, ali i zbog manjka minutaže od potpisa za novi klub.

„Teško mi je što sam mnogo toga dao klubu a pojedinci me nisu ispoštovali ni malo. Teško mi je jer sam krvavo radio da se vratim na stari put i opet budem u startnih 11“, napisao je Stevanović.

Kaže da mu je teško i jer je svaki dan pokušavao da se dokaže, iako su svi, kako navodi, znali njegove sposobnosti.

„Minutaže od po 10 ili 20 minuta ne bih komentarisao jer nije na meni ali opravdavam svoja izdanja zbog manjka iste, pogotovo sa prošlog derbija i ulaska od tri minuta, pritom mislim da se svi sećate mojih partija na bilo kom derbiju. To je za mene ponižavajuće i mislim da nisam zaslužio tako nešto. Istrpeo sam dosta isključivo zbog mog Partizana“, napisao je Stevanović.

Filip Stevanović je 23. oktobra prošle godine potpisao za Mančester siti u transferu vrednom 6.500.000 evra, plus bonusi.

Ostavi komentar

Translate »