Edson žestoko o Zvezdi: Morao sam i u policiju…

Bivši fudbaler Crvene zvezde Edson rekao je za ESPN da je u Beogradu proveo težak period i da klub nije bio sposoban da mu obezbedi boravišnu i radnu vizu.

Brazilac je u redove “crveno-belih“ stigao kao veliko pojačanje, ali je beogradskom timu odigrao svega sedam utakmica pre nego što se vratio u domovinu.

“Stigao sam u Srbiju u februaru, pošto sam otišao iz Sao Paula. Na kraju sam u Beogradu ostao samo pet meseci jer sam se suočio sa mnogim problemima. Odlučio sam da raskinem ugovor, klub nije rešio dokumentaciju za moju porodicu, a i plate su stalno kasnile“, naveo je Edson.

On je dodao da je osećao veliki pritisak i da je zbog toga imao česte glavobolje.

Svaki igrač iz Južne Amerike sanja da igra u Evropi, ali ima klubova koji nisu dobri, recimo u Crvenoj zvezdi se stvari ne rade kako treba. Bio sam usamljen, samo sa Lućom Ibanjesom i Ugom Vijeirom sam mogao da razgovaram, sa ostalima ne jer loše govorim engleski“, rekao je Edson.

Stameni štoper je potvrdio da uprava najtrofejnijeg srpskog kluba nije krila da je klub u teškoj finansijskoj situaciji.

Oni nisu bili sposobni da mi urade boravišnu i radnu vizu, morao sam da idem i u policiju… Znao sam da ćemo biti šampioni, ali sam ja razmišljao o drugim stvarima. Planirao sam da mi se ćerka rodi u Srbiji, ali smo se supruga i ja plašili da će nas deportovati i imali smo tri meseca da rešimo problem. Uspeli smo, ali sam se vratio u Brazil sa suprugom u osmom mesecu trudnoće“, zaključio je Edson.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: