Posle dve egzibicije Novak odlučuje o Melburnu

Đoković – dve egzibicije, pa odluka o Ozi openu

Novak Đoković učestvovaće na dva egzibiciona turnira u Melburnu, nakon čega će odlučiti da li će nastupiti na Australijan openu.

Kako je saopšteno na njegovom zvaničnom sajtu, Đoković će u sredu 10. januara nastupiti na „Taj-brejk tens“ turniru na centralnom terenu AO, a u naredna dva dana igrati na Kujong klasiku u predgrađu Melburna.

Đoković je zbog nerešenog problema sa laktom odustao od egzibicije u Abu Dabiju uoči Nove godine, a potom i od turnira u Dohi, pa je neizvestan njegov nastup na „Ozi openu“ 15-28. januara.

Srbinu će konkurenci na Kujong klasiku biti David Gofan, Dominik Tim, Marin Čilić, Pablao Karenjoa Busta. Pobeda u prva dva meča obezbeđuje direktan plasman u finale, a specifičnost ovog turnira je to što poraz ne znači i kraj takmičenja, s obzirom da se igraju i mečevi za plasman.

U večernjim satima Đoković će učestvovati i na turniru „Taj-brejk tens“, koji je predstavljen pod sloganom „svaki poen je bitan“, i na kome se mečevi igraju kao taj-brejkovi do deset poena, nastupiće još i Rafael Nadal, Sten Vavrinka, Nik Kirios i Lejton Hjuit.

Izvor i foto B92

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: