Dva spiska vaterpolista za predstojeće pripreme

Savić napravio dva spiska – Selektor reprezentacije Dejan Savić odredio je dva spisaka igrača za pripreme u narednom periodu. Prvi se odnosi na dvodnevni rad sa vaterpolistima Pro Reka u Beogradu, a drugi je zapravo početak rada za dva velika takmičenja u ovoj godini Svetsko prvenstvo u Budimpešti i finalni turnir Svetske lige u Ruzi, predgrađu Moskve.

Pripreme sa Pro Rekom će trajati 23. i 24.maja. Na spisku su: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Gojko Pjetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović. Gavril Subotić, Dušan Vasić, Dragoljub Rogač , Nemanja Vico, Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Filip Radojević i Stefan Mitrović.

Od 5. do 9.juna trenirati: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Gojko Pjetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović. Gavril Subotić, Dušan Vasić, Dušan Mandić, Nemanja Vico, Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Filip Radojević, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Sava Ranđelović, Milan Aleksić, Andrija Prlainović, Miloš Ćuk, Filip Filipović i Duško Pijetlović.

„Pro Reku vraćamo za rad u Đenovi tokom aprila. To je stari dogovor. Što se tiče junskog rada tu smo skoro svi. Još nije povredu zalečio Strahinja Rašović i čekamo da vidimo rezultat terapija. Posle toga nam dolaze Australijanci i ulazimo u pravi ritam. Prvo za Ruzi gde će treninzi biti u prvom planu a zatim i za Svetsko u Budimpešti. Ne treba zaboraviti ni Univerzijadu u Tajpeju gde će igrati mlađi igrači „, kaže selektor Dejan Savić.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: