Dušan Firović odveo Timok u ambis

 „DŽABA STE KREČILI“ -Uprkos jesenjem uspehu FK „Timok“ kažnjen zbog neizmirenog duga, opstanak u Srpskoj ligi pod znakom pitanja

Taman što je u zaječarskom srpskoligašu Timoku nastalo slavlje zbog jesenjeg uspeha, iz sedišta lige FS RIS Niš stigla je nova „bomba“.

Disciplinska komisija kaznila je Zaječarce oduzimanjem devet bodova iz jesenjeg bilansa. Timok je sa osmog mesta skliznuo na 12. i našao se na samoj granici sigurnosti za opstanak. Radost je zamenio strah za opstanak u srpskoligaškom duštvu.

Oduzimanje bodova uslovio je dug prema nekadašnjem treneru Nebojši Vučićeviću po sudskoj presudi.

FK „Timok“  je u velikoj finansijskoj krizi. Ukupna blokada Fudbalskog kluba Timok sada iznosi 23 miliona i 255 hiljada dinara bez uračunatih kamata. A u klubu se više pažnje posvećuje pripremi proslave velikog jubileja, veka kluba, 2019. godine, nego saniranju velikog duga i oslobađanja stega. A tužbe se umnožavaju.

Timok ni u ovom zimskom prelaznom roku neće moći da pojačava igrački sastav. Od svih dosadašnjih kazni i zabrane dovođenje pojačanja,  Timok je u ovoj sezoni imao i neku korist, jer se takmičio bez pojačanja, sa ekipom koja je sezonama igrala u istom sastavu .

Ali što bi neko rek’o, „džaba ste krečili“.  Jer će se u nastavak prvenstva ući bez znojem osvojenih devet bodova.

Još jednom je potvrđeno- loše upravljanje ne mogu da poprave dobri rezulati.

IZVOR

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: