Druga titula Olge Danilović na turniru u Antalij

Druga Olgina titula – Srpska teniserka Olga Danilović je savladala 21-godišnju Austrijanku Juliju Graber sa 6:3, 6:2 u finalu turnira u Antaliji i odbranila prošlogodišnju titulu. Osvajanjem druge titule u profesionalnoj karijeri Olga se uspešno vratila na teren posle povrede na juniorskom Otvorenom prvenstvu Australije.

Mlada nada našeg ženskog tenisa Olga Danilović ubedljivo je savladala Juliju Graber, 311. teniserku na svetu sa 6:3, 6:2 u finalu turnira u Antaliji koji joj izgleda posebno prija.

Naime, ovo je treća titula koju naša teniserka osvaja u Turskoj, posle prošlogodišnje dvostruke pobede i u singl i u dubl konkurenciji u paru sa domaćom teniserkomBerfu Čengiz.

Naša šesnaestogodišnja teniserka se uspešno vratila na teren posle povrede zadnje lože leve noge na juniorskom Otvorenom prvenstvu Australije krajem januara, koja ju je na sreću samo na kratko prekinula u seriji sjajnih igara započetu još prošle godine.

Posle osvajanja titule na turniru u Antaliji Olga Danilović će značajno popraviti plasman na VTA listi na kojoj je zauzimala 897. mesto.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: