Dragan Stojković Piksi je novi selektor, za godišnju platu od milion evra!

Dragan Stojković Piksi će postati selektor fudbalske reprezentacije Srbije i to za godišnju platu od 1.000.000 evra!

Legendarni Piksi je od starta prvi pik Fudbalskog saveza Srbije da nasledi Ljubišu Tumbakovića na mestu selektora „orlova“

„, Stojkoviću je prvo bila ponuđena godišnja plata od 825.000 evra, ali u dodatnim pregovorima Fudbalskog saveza Srbije i legende jugoslovenskog fudbala ta suma je očigledno – „zaokružena“ na milion.

Stojkoviću je prvo bila ponuđena godišnja plata od 825.000 evra, ali u dodatnim pregovorima Fudbalskog saveza Srbije i legende jugoslovenskog fudbala ta suma je očigledno – „zaokružena“ na milion evra.

Prema poslednjim informacijama, Piksi je po svemu sudeću rekao „da“ Fudbalskom savezu Srbije. Najveći problem u pregovorima FSS i Stojkovića bio je novac, ali je izgleda i to rešeno.

Podsećanja radi, Piksi ima važeći ugovor sa Gvangžuom, koji mu garantuje da će do kraja 2021. godine dobiti još devet miliona evra od Kineza. Ali, izgleda da je i taj problem rešen, pa bi Stojković trebalo da i zvanično postane selektor „orlova“ početkom ili najkasnije sredinom februara.

„Orlove“ 24. marta očekuje prvi meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru. Srbija će tada dočekati Republiku Irsku, 27. marta će stići Portugal i Kristijano Ronaldo, dok 30. marta „orlovi“ gostuju u Azerbejdžanu. 

Stojković će se tako vratiti u Fudbalski savez posle punih 15 godina, kada je napustio mesto predsednika tadašnjeg FS Srbije i Crne Gore. Poslednji meč u dresu tadašnje Jugoslavije upisao je pre sada već 20 godina, na oproštaju protiv Japana 2001. godine.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: