Ðorðević ipak ostaje na klupi Virtusa?!

Aleksandar Đorđević ipak ostaje na klupi Virtusa, iako mu je italijanska ekipa u ponedeljak uručila otkaz. Pored srpskog stručnjaka, u timu iz Bolonje ostaju i košarkaši Stefan Marković i Miloš Teodosić.

Kako je preneo Emilijano Korčija, direktor Sportanda, Đorđević ostaje na klupi Virtusa.

Nije prošlo ni 24 časa od momenta kada je Virtus saopštio da je Đorđević otpušten, ali je današnji sastanak sa srpskim trenerom ipak presudio da se odluka promeni.

„Sa velikim zadovoljstvom možemo da saopštimo da je održan konstruktivan razgovor, posle kojeg su se Aleksandar Đorđević i Virtus dogovorili da nastave putovanje zajedno“, navodi se u saopštenju kluba. 

Italijanski mediji su već počeli da nagađaju ko bi mogao da nasledi Đorđevića na klupi, a pisalo se i da je Stefan Marković blizu otkaza, zbog toga što se javno usprotivio upravi kluba. 

Predsednik Virtusa Luka Baraldi, demantovao je glasine o Markoviću, rekavši da srpski košarkaš ostaje u klubu, ali da će biti novčano kažnjen.

Baraldi je dodao da se „niko od igrača nije obratio upravi kako bi izrazio nezadovoljstvo ili pružao podršku Đorđeviću.“

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: