Domaćin finala Kupa Srbije biraće se žrebom

Domaćin finala žrebom – Borba za prvi pehar u sezoni igra se u Novom Sadu, a da li će na stadionu „Karađorđe“ domaćin biti Crvena zvezda ili Partizan saznaće se posle žreba

FINALNI meč fudbalskog kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana biće odigran 27. maja na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu, kako je ranije i odlučio Odbor za hitna pitanja FSS. Komesar ovog takmičenja Miodrag Janković je, za „Novosti“, prokomentarisao i nagađanja da bi finale moglo da se igra u nekom drugom gradu.

– Zasada nećemo menjati organizatora i domaćina ove utakmice. Tokom sledeće nedelje biće i formalno određen domaćin meča na zajedničkoj konferenciji za medije, a žreb će odlučiti da li će domaćinstvo pripasti Partizanu ili Crvenoj zvezdi. Nema sumnje da su pred Fudbalskim savezom Srbije, kao organizatorom domaćeg kupa i pred večitim beogradskim rivalima veliki stepen odgovornosti, pošto je bezbednosni rizik uvek veliki kada igraju međusobne duele Crvena zvezda i Partizan. O detaljima onog tipa, koliki će biti kapacitet gledališta ili koliko ulaznica će biti na raspolaganju Partizanu i Zvezdi moći ćemo da govorimo tokom sledeće nedelje. I na koje tribine i na koji način će biti raspoređeni navijači oba kluba – zaključio je Janković.

Izvor i foto Novosti

 

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: