Đukić: Nemam pravo objašnjenje, rano smo primili gol iz penala, pa se uvukao neki strah…

Nemam objašnjenje – U drugom delu nismo povezali tri čestita pasa. Ne mogu da komentarišem detalj pre penala, jer nisam dobro video ruku Ožegovića – kaže Miroslav. Ulio sam nadu igračima na poluvremenu – priča strateg Dinama

SAMOUBISTVO iz zasede! Kako drugačije opisati put fudbalera Partizana od sjaja do očaja u drugom poluvremenu meča sa Dinamom. Ukrajinci su razbili šampiona Srbije kao retko koji tim poslednjih godina u drugom poluvremenu.Crno-beli su prosuli sve sjajno iz prvih 45 minuta , a treneri oba tima su identično izgledali i pred novinarima.

Miroslav Đukić očajan, a Aleksandr Kačkevič je blistao od sreće.

– Odigrali smo fenomenalno prvo i očajno drugo poluvreme. Nemam pravo objašnjenje šta se dogodilo sa nama u poluvremenu ove utakmice.Jednostavno, primili smo rano prvi gol iz penala, a kasnije se izgleda uvukao neki strah kod nas. U drugom poluvremenu nismo povezali tri čestita pasa – jedva je izustio Đukić.

Koliko je sve ličilo na „salto mortale“ u igri šampiona Srbije u drugom poluvremenu dovoljno govori prethodna izjava ali i izraz Đukićevog lica pred novinarima…

– Izgubili smo posed lopte, izgubili smo konce svoje igre i kao da se samo čekao sledeći gol Dinama. Ponavljaju nam se prečesto neke greške i to je ono što moramo da ispravljamo – dodao je trener Partizana.

Na pitanje zašto je kasnio sa nekim izmenama Đukić je još tiše odgovorio:

– Na terenu su u drugom poluvremenu bili isti oni igrači koji su bili na terenu i prvih 45 minuta i bili onako sjajni.

Dinamo je dokazao da je tim koji se ne plaši nikoga i ničega , pa ni jednog ili dva gola u svojoj mreži. Gubili su kod kuće od Skenderbega 1:0,gubili su večeras u Beogradu na poluvremenu 2:0 ,ali su u oba meča dali u nastavku po tri gola i sada vode na tabeli sa šest bodova.

– Smirivao sam igrače u poluvremenu . Ulio sam im nadu da mogu do povoljnog rezultata protiv Partizana. Naši štoperi su bili ispod nivoa u prvih 45 minuta i to je skupo plaćeno.Pogodili smo sa izmenama u nastavku, prešli na sistem 4-4-2 i to nam je donelo potrebnu agresiju i na kraju važnu pobedu – rekao je Kačkevič.

Partizan je sam pao i sam se ubio. Retki viđen scenario pred praznim tribinama u Humskoj 1 samo je podgrejao stručne i navijačke sumnje u kvalitet i krajnje domete trenera i igrača Partizana u ovoj sezoni. Šampion na mahove liči na sebe. A u „crnim rupama“ se prečesto gubi i ne ume iz njih da izađe.

ENERGIJA

CENTIMETRI su u poslednjim sekundama delili Partizan od vođstva od 3:0. Gosti su umalo postigli autogol , ali je golman Koval spasao sebe i Dinamo.
-Nismo trošili previše energije na taj detalj u svlačionici u poluvremenu. Mnogo više smo razmišljali posle utakmice o prvom golu i penalu koji je dosuđen protiv nas . Inače , ne mogu da komentarišem taj detalj jer nisam dobro video igranje rukom Ožegovića – kaže Đukić.

Izvor Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: