Na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije donete su dve važne odluke – Goran Đorović imenovan je za selektora mlade selekcije naše zemlje, dok je kao mesto odigravanja duela između A tima Srbije i Moldavije, u okviru kvalifikacija za Mundijal, odabran stadion Partizana.

Kako se navodi u saopštenju i obrazloženju odluke, Goran Đorović je nekadašnji istaknuti reprezentativac Jugoslavije, sa kojom je igrao na Svetskom prvenstvu 1998. godine i na Evropskom prvenstvu 2000. godine.

On je saradnik Slavoljuba Muslina u najjačem timu, a sada će preuzeti brigu o igračima rođenim 1996. godine (i naravno mlađim) koje čekaju kvalifikacije za kontinentalni turnir u Italiji.

„Orlići“ pred sobom imaju duele sa Austrijom, Rusijom, Jermenijom, BJR Makedonijom i Gibraltarom.

Srbija sa Moldavijom 2. septembra u Humskoj

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije odlučio je da A nacionalni tim naredni kvalifikacioni meč za odlazak na Svetsko prvenstvo igra na stadionu Partizana u Humskoj.

Prvobitni plan da Srbija dočeka Moldavce na stadionu „Rajko Mitić“ morao je da bude promenjen zbog neophodnosti zamene travnate podloge.

Utakmica se igra 2. septembra u 18 časova.

Srbija je prva u svojoj kvalifikacionoj grupi sa 12 osvojenih bodova, koliko ima i selekcija Republike Irske. Slede Velšani i Austrijanci sa po osam bodova, Gruzija ima tri, dok pored imena Moldavije stoje dva osvoje boda.

Izvor i foto RTS

3 thoughts on “Đorović novi selektor mlade selekcije Srbije”

Ostavi komentar

Translate »