Direktor Super lige Bulatović: Nema oduzimanja bodova Partizanu!

Usijao se telefon Vladimiru Bulatoviću, direktoru Super lige. Pozivi su stizali sa svih strana, jedino pitanje upućeno čelniku elitnog ranga takmičenja odnosilo se na propust administracije Partizana sa lekarskim pregledom Dušana Vlahovića

Pojasnio je Bulatović šta se desilo u sredu uveče u Novom Sadu, odnosno kako je došlo do greške nekoga od administrativaca Partizana:

– Delegat Rade Popović prilikom pregleda knjižica utvrdio je da Dušanu Vlahoviću nije upisan i overen lekarski pregled, koji je obavljen još 5. novembra. S obzirom na ovaj propust Popović nije dozvolio pomenutom igraču da se nađe u protokolu i igra utakmicu u Novom Sadu.

Demantovao je u isto vreme direktor superligaša da će zbog ovog propusta administracije, Partizanu biti oduzeti bodovi osvojeni protiv Napretka.

– Suština je da je Vlahović imao obavljen lekarski pregled i protiv Napretka, samo je, ponavljam, greška što ljudi iz Partizana nisu to upisali i overili u knjižici. Mi smo imali taj papir o lekarskom pregledu, ovde se radi o klasičnom administrativnom propustu kluba.

Na pitanje da li Napredak ima pravo na žalbu, bez obzira što je Vlahović u tom meču odigrao samo minut, Bulatović je istakao:

– Rok za žalbu je bio dva dana. Kako se niko nije žalio, utakmicu sam registrovao postignutim rezultatom (3:2). Sve i da se Napredak žali postoji potvrda o lekarskom pregledu od 5. novembra, u koju smo u Zajednici imali uvid.

Postoji, ipak, mogućnost da crno-beli budu sankcionisani.

– Ne postoji u ovom slučaju sankcija oduzimanja bodova, ali Disciplinska komisija ukoliko utvrdi da ima osnova može da kazni klub ili odgovorno lice novčanom ili vremenskom kaznom za ovaj propust – potvrdio je Vladimir Bulatović.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: