Dijego Maradona u depresiji zbog 60. rođendana?

BUENOS AJRES – Fudbalska legenda Argentinac Dijego Armando Maradona (60), primljen je u bolnicu nadomak Buenos Ajresa zbog simptoma depresije, samo tri dana posle svog 60. rođendana.

AP je saznao iz dobro upućenog izvora bliskog Maradoni koji je zahtevao anonimnost, da zdravstveno stanje velikog fudbalera nije „ozbiljno”.

„Već nedelju dana je veoma tužan i odbija da uzima hranu”, rekao je AP-u izvor i dodao da je Maradonin lični lekar Leopoldo Luke odveo bivšeg fudbalera u bolnicu u La Plati, 40-ak kilometara južno od Buenos Ajresa, da bi ga podvrgnuo detaljnim medicinskim pregledima.

Prošlog petka argentinski fudbaler napunio je 60 godina i tog dana pojavio se sa timom Gimnasia koji trenira na utakmici protiv ekipe Patronato, koji je njegov tim dobio sa 3:0.

Međutim, Maradona je napustio stadion pre kraja prvog poluvremena, što je izazvalo brojna nagađanja o njegovom zdravstvenom stanju, preneo je Tanjug.

Nešto kasnije, njegov lekar dr Luke negirao je da je Dijego Maradona zaražen koronavirusom, ali je potvrdio da se njegov pacijent izolovao u svojoj kući nakon što je saznao da je jedan od saradnika testiran pozitivno na kovid-19.

„On nema dovoljno energije, njegov rođendan je, u izvesnom smislu iskomplikovao njegovo opšte zdravstveno stanje. Hoću da ga rehidriram u naredna tri dana, da vidim kako će da odreaguje i da potom prilagodim njegovu terapiju. Ovo nije urgentna situacija”, rekao je dr Luke.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: