Dejan Stanković zadovoljan stanjem u ekipi, svima dao prelaznu ocenu!

„Na nama je da kada lopta krene sa centra damo sve od sebe i da na kraju sezone podvučemo crtu i vidimo kakvi smo bili”, rekao je trener „crveno-belih”.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rezimirao je urađeno na pripremama i dao veoma pozitivnu ocenu svim igračima, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

„Od Kipra pa do Turske visoka ocena za sve igrače i stručni štab. Radilo se kvalitetno, bili smo ozbiljni i profesionalni, videla se želja i volja kod svih da se što pre uigramo i pripremimo za sve ono što nas čeka. Drago mi je što je cela ekipa bila na broju, ali u svakom slučaju pozitivna ocena za sve”, rekao je Stanković.

Stanković je zadovoljan i današnjim mečom protiv Šahtjora 0:0, kao i činjenicom da je njegova ekipa završila pripreme bez primljenog gola.

„Bila je odlična utakmica protiv Šahtjora. Na momente veoma čvrsta i žustra. Drago mi je što smo završili pripreme bez primiljenog gola. Utisak mi je da su momci sebe mogli i danas da nagrade pogotkom protiv Šahtjora, ali nije bilo lako igrati protiv tako dobre ekipe. Drago mi je što se Pavkov vratio, postiže golove, verujem da će nastaviti tako na proleće. Kao što sam napadačima zadovoljan, tako sam i fudbalerima iz odbrane”, kazao je on.

Trener „crveno-belih” je zadovoljan i pojačanjima, Bakojokom i Falkom.

„Bakajoko je imao mali problem sa leđima na prvoj utakmici. Još uvek nema svežinu koja ga krasi, nema tu brzinu, ali sam zadovoljan onim što je pokazao u prvom poluvremenu na utakmici sa Šahtjorom. Za Falka nemam dilemu da će biti veliko pojačanje za Crvenu zvezdu. On je momak kog znam iz Italije, prošle godine je bio i deo reprezentacije, tražilo ga je dosta klubova, a srećan sam što smo reagovali i što je kod nas”, izjavio je Stanković.

Stanković je zadovoljan i opravkom Kataija i nada se da će na njega moći da računa već protiv Novog Pazara.

Iako prelazni rok još traje Stanković je zadovoljan igračima kojim raspolaže i najavljuje još Zvezdine dece u timu.

„Još uvek može nešto da se desi, što se tiče prelaznog roka. Traje još par dana, pa ćemo videti. Moram da istaknem i da mi je drago što je Sanogo ostao. Moj stav i stav kluba je takav da za mlade igrače mora uvek da ima mesta, ali oni moraju da rade i napreduju, a ne da se zadovoljavaju time što treniraju sa prvotimcima Crvene zvezde ili što su debitovali. Rekao sam više puta da kada obučeš crveno-beli dres, više te niko ne pita za godine i tada nema izgovora”, naglasio je Stanković.

Na kraju se Stanković zahvalio stručnom štabu, medicinskom timu, kao i klubu koji mu je obezbedio odlične uslove za pripremu.

„Podigli smo lestvicu. Hteo bih da se zahvalim svom stručnom štabu, medicinskom timu, kao i klubu što nam je obezbedio fenomenalne pripreme. Na nama je da kada lopta krene sa centra damo sve od sebe i da na kraju sezone podvučemo crtu i vidimo kakvi smo bili”, rekao je strateg „crveno-belih”.

Zvezda će prvi meč posle pauze odigrati 7. februara, u gostima protiv Novog Pazara.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: