Darko Stošić potpisao za UFC: Najveći dan u životu srpskog borca!

Snovi su postali stvarnost za srpskog borca Darka Stošića, došao je dan kojem je, kako je rekao, posvetio svaki delić svog života – potpisao je za UFC organizaciju!

Stošić je tako postao tek drugi srpski borac, posle Bojana Veličkovića, koji je zaradio ugovor sa najjačim svetskim udruženjem za promociju boraca i borbi na najvišem nivou.

Brže bolje Stošić je sjajnu vest podelio sa svojim navijačima.

– Dobio sam priliku da ostvarim ono čemu sam posvetio svaki delić svog zivota, a to je da budem najbolji na svetu! Ovo je veliki početak za mene, trebalo mi je 5 godina mukotrpnog rada da bi dobio ovaj ugovor. Tako da idem tamo da budem br #1!! Takođe sam odlučio u dogovoru sa mojim timom da se u budućnosti borim u kategoriji do 93kg! Nadam se da ću imati vašu podršku!! Kao što imam podršku ljudi bez kojih ovo ne bi bilo moguće! – poručio je Stošić.

Sada kada je postao deo UFC-a  Stošića čekaju najveći izazovi u dosadašnjoj karijeri, ne samo činjenica da će se najverovatnoje preseliti u Sjedinjene države, već i borbe koje ga čekaju sa renomiranim takmičarima, samom elitom u MMA svetu.

Veliko bravo za Stošića.

Izvor i foto Telegraf

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: