Čukununuk Benita Musolinija igra u omladinskom timu Lacija!

Čukununuk fašističkog diktatora Benita Musolinija, 18-godišnji Romano Fjorani Musolini, dobio je mesto u omladinskom timu fudbalskog kluba Lacio.

Mladi Musolini, sin bivše evroposlanice desnog krila Alesandre Musolini i menadžera kompanije Trenitalia železnice Maura Fjoranija, igraće na poziciji beka ili centralnog beka, a uskoro će imati i svoj debi u takmičenju, prenosi Ansa.

Trener kluba Mauro Bjančesi rekao je da je mladić, koji se školovao u Velikoj Britaniji, zaslužio mesto u timu.

Kako je objasnio, on ne gleda ko se kako preziva, već kako igra.

„Dobar je momak, bio je deo ekipe i pre mog dolaska. U školi je veoma dobar, pokazao je da je inteligentan. Još nije spreman u potpunosti, ali mogao bi da postane pravi igrač“, rekao je Bjančesi.

Prethodno je Musolini igrao u omladinskom timu gradskog rivala Rome.

Njegova majka Alesandra Musolini je unuka Benita Musolinija i bivša glumica, koja je dugo godina bila evroposlanica kao članica Forca Italije bivšeg premijera Silvija Berluskonija, a zatim je osnovala svoju desničarsku organizaciju.

Musolinijev otac Mauro Fjorani osuđen je 2014. godine na uslovnu kaznu nakon što se izjasnio krivim da je koristio usluge 15-godišnjih prostitutki u rimskom okrugu Parioli uz obrazloženje da nije znao koliko su stare.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: