POŽEGA – Fudbalski klub Crvena zvezda donirao je danas paketiće Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu u Požegi.

„Crveno-bela“ delegacija predvođena nekadašnjim igračem i trenerom Boškom Đurovskim obišla je danas Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu opštine Požega i tom prilikom donirala paketiće.

„Izuzetno mi je velika čast, što se nalazim sa kolegama iz Crvene zvezde u poseti Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu. Zahvaljujemo se gospođi Ljiljani Slović-Savić, koja sa svojim saradnicima brine o deci. Crvena zvezda će se uvek odazvati ovakvim pozivima, verujem da će poseta preći u neku vrstu tradicije i da ćemo svake godine biti dragi gosti. Deci i zaposlenima želim srećnu i uspešnu Novu godinu“, istakao je Đurovski za zvanični sajt kluba.

Predstavnica Društva za cerebralnu i dečiju paralizu Ljiljana Slović Savić dodala je da im je ova poseta mnogo značajna.

„Već treću godinu zaredom, delegacija Zvezde dolazi i donosi paketiće deci. Svi se ovde veoma radujemo tome. Meni je vrlo drago što su navijači i ove godine sa jedne humanitarne utakmice, podelili novac Republičkom savezu za cerebralnu i dečiju paralizu u iznosu od 570 hiljada dinara. Nas to puno obraduje, a pogotovo decu. Vidite i sami koliko su to veliki zdravstveni problemi, ovo je njihova kuća i dom, jer provode veći deo vremena. Uvek se trudimo da im sve maksimalno upriličimo, kad god šta treba“, zaključila je Ljiljana Slović Savić.

Sport.org.rs

Ostavi komentar

Translate »