Vaterpolisti Partizana Rajfajzen otputovali su juče u Hanover, gde se sa istoimenom nemačkom ekipom sastaju danas (19.00) u trećem kolu Grupe B Lige šampiona

TAČKU na paklen ritam stavljaju večeras. Vaterpolisti Partizana Rajfajzen otputovali su juče u Hanover, gde se sa istoimenom nemačkom ekipom sastaju danas (19.00) u trećem kolu Grupe B Lige šampiona. Crno-beli veruju da sa Nemcima mogu da se nadigravaju.

  • Hanover prvi put ove sezone igra u Ligi šampiona. Nemački tim je veoma interesantan, a u svom sastavu ima 11 stranaca. Najpoznatiji su crnogorski reprezentativci Jokić, Radović i Brguljan. Tu je i nemački as Bukovski. Mi smo se posle osvojenog Kupa emotivno i fizički istrošili, tako da ćemo igrati bez imperativa pobede – ističe strateg crno-belih Zoran Milenković.

To što ne osećaju pritisak, ne znači i da Beograđani neće sve učiniti da osvoje prve bodove u elitnom takmičenju.

  • Podsetiću da nama Liga šampiona pomaže da mladi igrači što pre sazru. Nadamo se da ćemo uspeti da ponovimo partiju kao protiv Egera, kada smo nesrećno izgubili u poslednjem minutu. Borićemo se i videćemo za šta će to biti dovoljno – kaže Milenković.

o U ostalim mečevima Grupe B sastaju se: Barseloneta – Jug (19.15), Eger – Pro Reko (20.30).

o Tabela: Pro Reko 6, Barseloneta 4, Jug 3, Eger 3, Hanover 1, Partizan R. 0 bodova.

Izvor i foto

Ostavi komentar

Translate »