Čović pred Olimpijakos: Protiv brata i najboljeg prijatelja sam uvek najviše želeo da dobijem basket

Olimpijakos nije običan rival – U  životu sam uvek želeo da dobijem utakmicu i stavljao potrebe svog kluba na prvo mesto. Oko nas ima puno onih koji nam ne žele dobro i uradiće sve da nas “sapletu” – kaže predsednik Zvezde

Čeka košarkaše Crvene zvezde paklen raspored u narednom periodu. U razmaku od samo sedam dana igraju četiri veoma bitne utakmice. Prva u tom rasporedu je protiv Olimpijakosa u sredu u Komank areni (19.00).

Prvi čovek kluba Nebojša Čović je pozvao navijače da u što većem broju dođu na taj meč, ali im se zahvalio i za podršku u prvom meču polufinalne serije protiv Budućnosti.

  • Čestitke celoj ekipi, stručnom štabu, i navijačima, koji su se odazvali na naše apele i shvatili važnost situacije pred utakmicu protiv ekipe Budućnosti. Taj meč je arhiviran, mada nas čeka nova utakmica, u Podgorici koja je za nas od izuzetne važnosti, a to znači, da i dalje moramo maksimalno biti mobilisani i pažljivo pratiti sve što se događa, jer oko nas ima puno onih koji nam ne žele dobro i upotrebiće sve zamisli da nas „sapletu” ka našem zacrtanom cilju. No, intenzivno ćemo pratiti sve što se događa – kaže Čović za zvanični sajt kluba.

Poznato je da navijači imaju bratski odnos sa pristalicama grčkog kluba.

  • Razumem i vrlo poštujem odnose koje naši navijači imaju sa Olimpijakosom i Spartakom iz Moskve, i poštovanje koje međusobno gaje između sebe. U životu sam uvek želeo da dobijem utakmicu i stavljao potrebe svog kluba na prvo mesto. Protiv brata i najboljeg prijatelja sam upravo najviše i želeo da dobijem basket. Zato očekujem da naši navijači, kao i uvek, da budu uz navijače Olimpijakosa i u sredu, ispune dvoranu do poslednjeg mesta, ali takođe očekujem da prepoznaju trenutak, posebno ako budemo igrali rezultatski neizvesnu utakmicu, kada treba da budu uz naše momke, da im pomognu navijanjem da dođu do rezultata, koji nas zaista dovodi do praga velikog uspeha, ali nam donosi i novu finansijsku injekciju, koja je u trenutku kada se suočavamo sa mnogim problemima – preko potrebna.

Tim iz Pireja je jedini koji crveno-beli do sada nisu savladali.

  • Mi do sada nismo pobedili Olimpijakos, ali i mnoge druge do sada nismo pobeđivali, pa smo ih sada dobili. Kao prava braća, očekujem iz svih grla navijanje za Crvenu zvezdu – zaključio je Čović.

Karte za utakmicu Crvena zvezda mts – Olimpijakos puštene su u prodaju u svim poslovnicama Eventima danas u 12 časova.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: