Čović: Mi smo „državni bankomat“, samo nam se malo pokvario mehanizam, pa kasnimo sa platama!

Predsednik Zvezde se izvinio igračima i zaposlenima zbog kašnjenja plata

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović ocenio je da je ova godina bila uspešna zahvaljujući velikom naporom svih u klubu i izrazio nadu da će se u narednoj ponoviti dobri rezultati i odbraniti trofeje u ABA lige i prvaka Srbije.

Iza naših rezultata stoji rad svih struktura u klubu, od igrača, trenera do zaposlenih, koji su uložili veliki napor. Biće nam potrebna podrska, živimo u ambijentu gde se ne praštaju uspesi, a za to nam je podrška navijača. Polako gradimo rezultate, bez euforije, sa još više rada i međusobnog poverenja – rekao je Čović na novogodišnjem koktelu kluba u hotelu Kraun plaza.

On je svim igračima Zvezde, od mlađih selekcija do prvog tima, poželeo zdravlje u novoj godini.

  • Suočavamo se sa utakmicama kao na traci ove sezone, a rezultati u ABA ligi i Evroligi su izvanredni. Zvezda je instituacija, ma ko bio na njenom čelu, a u 2017. godini želimo da odbranimo ono što smo osvojili, neće biti lako, ali je realno“, naveo je Čović.
    On je priznao da postoje određeni finansijski problemi, ali da veruje da će klub uspešno prebroditi taj period.

– Kao državni bankomat smo se u mehanizmu pokvarili, pa nismo sve obaveze izmirili. Izvinjavam se igračkom kadru, verujem da ćemo uspešno prebroditi taj period. Imajući u vidu da je Deda Mraz ”crveno-beli” nadam se da će nam biti podrška – zaključio je Čović.

(Telegraf.rs)

Pročitajte i ovo:

0 Thoughts to “Čović: Mi smo „državni bankomat“, samo nam se malo pokvario mehanizam, pa kasnimo sa platama!”

  1. ima jedan tim

    čoki pitanje kad ćeš završiti koa ćuruvija ili zoka

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: