Čović konačno otkrio: Ovo je prava istina o povredi Jovića!

Istina o Jovićevom problemu – Predsednik KK Crvena zvezda ekskluzivno za Telegraf u detalje objasnio problematiku sa zdravstvenim stanjem prvog plejmejkera ekipe

Proteklih otprilike mesec dana vlada neka čudna neizvesnost oko statusa prvog plejmejkera Zvezde Stefana Jovića, koja polako prerasta u misteriju i pitanje svih pitanja mnogih zvezdaša:

Šta se stvarno dešava sa Jovićem?

Po inerciji, pojavile su se raznorazne teorije u vezi sa statusom organizatora igre Zvezde: neće da igra jer ne dobija platu ili ona da je prodat i da se Zvezda više ništa ne pita u vezi sa njegovim igranjem kada je rovit, već Jovićevi novi poslodavci

0

Čović konačno otkrio: Ovo je prava istina o povredi Jovića!

Predsednik KK Crvena zvezda ekskluzivno za Telegraf u detalje objasnio problematiku sa zdravstvenim stanjem prvog plejmejkera ekipe

KK-Crvena-zvezda-KK-Baskonija Stefan Jovic
Foto: Marko Todorović

Proteklih otprilike mesec dana vlada neka čudna neizvesnost oko statusa prvog plejmejkera Zvezde Stefana Jovića, koja polako prerasta u misteriju i pitanje svih pitanja mnogih zvezdaša:

Šta se stvarno dešava sa Jovićem?

Po inerciji, pojavile su se raznorazne teorije u vezi sa statusom organizatora igre Zvezde: neće da igra jer ne dobija platu ili ona da je prodat i da se Zvezda više ništa ne pita u vezi sa njegovim igranjem kada je rovit, već Jovićevi novi poslodavci.

>>> Čudne igre oko Jovića: Propušta i meč protiv Uniksa!

Ništa od svega toga nije tačno.

STVAR JE VRLO KOMPLIKOVANA, RAVNI TABANI SU OPASNI

Prava istina je sledeća: Stefan Jović je povređen. Hronično. To je u izjavi za naš portal potvrdio predsednik Zvezde Nebojša Čović koji je u detalje objasnio prirodu povrede reprezentativca Srbije. Do tančina.

Jović ima tu povredu koju vuče…. Ima problem, ne mogu da kažem da je hronična diskus hernija, ali kao da je hronična diksus hernija. Mi ga oporavimo, ali se stalno vraća – kaže Čović za telegraf.rs.

Na primer, u Barseloni je igrao pet minuta, i nije nešto posebno osećao bol i tako dalje, i onda smo ga dalje držali na tretmanima i ostalim stvarima. Za Budućnost je bio spreman, ne za 40 minuta, ali je igrao 12 minuta i posle toga se opet pomerilo. Znate, to je vrlo komplikovana stvar.

Otkrio je Čović još jedan problem koji postoji sa Jovićem, seže daleko pre dolaska u klub, ali je usko vezan za povredu koja ga muči.

On ima ravne tabane i to posle 25. godine počinje da stvara odrešene probleme. Dakle, nema ničeg drugog.

Dakle, ništa misteriozno ne postoji vezano za Jovića?

– Nema nikakve mistifikacije koju bi mnogi želeli da prave kao što prave oko mnogih drugih stvari, gde time ništa ne pomažu. Zvezda je konkretan klub. Kad nas neko pita konkretno, mi mu konkretno odgovorimo. Povreda je kod njega u pitanju. Ništa drugo – završio je prvi čovek crveno-belih.

(Telegraf.rs/A. J)

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: